pajzsBig

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, szülőket, intézményfenntartókat, kollégákat, valamint tanulóinkat, hogy iskolánk újabb Comenius-pályázat nyertese, és ezáltal lelkes résztvevője a következő két évben is az ezzel járó érdekes és szakmai kihívásokat is rejtő, kreativitást és nyitottságot igénylő és fejlesztő munkának.

Az induló projekt témája a hősök – népek, nemzetek sorsát irányító és megváltoztató karizmatikus személyiségei történelmünknek, de a szó hétköznapi értelmében a hősiesség is, hiszen szűkebb életterünkben is sokszor találkozunk olyan emberekkel, akik bátorságban, helytállásban, odaadásban példaképeinkké válnak. Ilyen példamutató és inspiráló egyéniségeket szeretnénk szándékaink szerint a médiában ikonként felbukkanó nem mindig maradandó értékeket képviselő „sztárok” ellenpéldáiként tanítványaink révén és által felfedezni és felfedeztetni, emlékezetessé tenni.

A pályázati munka nyitóeseménye a résztvevő szervező tanárok, intézményvezetők és tanulók társaságában 2013. szeptember 20-án lesz, és egyúttal a Nyelvek Európai Napjának megünneplését is jelenti iskolánkban, 14.00 és 16.00 óra között. Helyszíne az aula.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Comments are closed.

Iskolai szavazás

Melyik alkotás a legötletesebb?

View Results

Loading ... Loading ...